Σπουδαία νίκη και με το «δεξί» τα κορίτσια του Ικαρου Πετρωτού
Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα του Ικάρου Πετρωτού στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, καθώς νίκησε εντός έδρας με 2-0 τα Γιάννενα και μπήκαν με το δεξί.
Η πατρινή ομάδα ήταν πολύ καλύτερη, μπήκε δυνατά και στο 32΄έκξανε το 1-0 με την Γαλάνη και το 2-0 με το πέναλτι που ευστόχησε η Βάτσικα στο 45΄.
Οι αθλήτριες του Ικαρου Πετρωτού έχασαν πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσει και άλλο τον δείκτη του σκορ με την Μούτσι να χάνει δύο τετ α τετ, ωστόσο η ουσία είναι ότι ξεκίνησε με τρίποντο το πρωτάθλημα.
ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Δελδήμος): Σ. Μούτσι, Ράϊκου , Νικολόπουλου, Γουρδούπη, Βάτσικα, Τσαραντάνη, Κωστόπουλου, Βαρβιτσιώτη, Μούκα, Γαλάνη, Ε. Μούτσι. Ως αλλαγές στο β΄ ημίχρονο πέρασαν οι Φλαουερ, Θανοπούλου, Γαρουφαλή και Ρούβαλη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Η Γιορτή Σταφίδας στην Άνω Αχαΐα ΦΩΤΟ
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Ξαναγέμισε το Λαογραφικό Μουσείο στο Πλανητέρο Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
