Σπυρόπουλος: Ο Πολάκης ήταν σε απόλυτη γραμμή με τον Αλέξη Τσίπρα και τις βασικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ

O γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Aνδρέας Σπυρόπουλος, σχολίασε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 τις ευθείες απειλές που εκτόξευσε ο Παύλος Πολάκης εναντίον δημοσιογράφων και δικαστών.

Σπυρόπουλος: Ο Πολάκης ήταν σε απόλυτη γραμμή με τον Αλέξη Τσίπρα και τις βασικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι ανακαλύπτουμε την Αμερική με τις δηλώσεις Πολάκη. Το έχει κάνει πάρα πολλές φορές κατά το παρελθόν. Θεωρώ ότι ο τρόπος που μιλούσε αλλά και τα θέματα τα οποία έθιγε, ήταν σε απόλυτη γραμμή με τον κ. Τσίπρα και τις βασικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπενθύμισε τι είχε γίνει την περίοδο των μνημονίων με τους βουλευτές και τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ. «Ο Πολάκης συνεχίζει αυτή τη ρητορική εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όχι μόνο με την ανοχή αλλά και την υιοθέτηση των απόψεών του από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα», τόνισε.

Σχετικά με την ομόφωνη καταδίκη του Ν. Παππά από το Ειδικό Δικαστήριο, σχολίασε ότι «ο κ. Παππάς προσπάθησε να επηρεάσει τον διαγωνισμό για να πάρουν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες τις τηλεοπτικές άδειες. Υπερέβη τα καθήκοντα του και καταδικάστηκε από τη Δικαιοσύνη. Και ο ΣΥΡΙΖΑ τον κρατάει στα ψηφοδέλτιά του». Πρόσθεσε δε, ότι οι επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο καλύτερος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας. «Όσο συνεχίζουν να υπάρχουν “Πολάκηδες”, η Νέα Δημοκρατία θα είναι πιο χαρούμενη από ποτέ», σημείωσε ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments