Σπυροπούλου: Ξέρετε ότι υπάρχουν σπίτια με ένα μπάνιο; το ξέρετε;

Σπυροπούλου: Ξέρετε ότι υπάρχουν σπίτια με ένα μπάνιο; το ξέρετε;

Τρομερές ανακαλύψεις της κ. Σπυροπούλου: Ξέρετε ότι υπάρχουν σπίτια με ένα μπάνιο; το ξέρετε;

Τα “μαρτύρια” που πέρασε η Σπυροπούλου αυτή τη σεζόν: “Πήγα σε σπίτια κανονικών ανθρώπων 50 τ.μ. με ένα μπάνιο και περιοχές όπως η Σαλαμίνα που δεν ήξερα ότι υπάρχουν”.

Για τις ανάγκες της νέας εκπομπής της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και άλλες περιοχές της Αττικής εκτός από την Εκάλη, τη Γλυφάδα και το Κολωνάκι.

Τις γνώσεις της αυτές η Σπυροπούλου δεν δίστασε να τις μοιραστεί με τους τηλεθεατές στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά που ήταν καλεσμένη.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

“Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κλείνει αυτή την εβδομάδα μια σεζόν υπέροχη για εμένα. Τελειώνει το “Κάτι Ξαναψήνεται”. Ξεκινήσαμε πολύ δειλά για 70-80 επεισόδια, τα οποία έγιναν 170. Πάρα πολλοί οι άνθρωποι που γνώρισα, 160 διαφορετικοί άνθρωποι. Πολλά έπαθλα και πολλοί νικητές. Ξέρεις πόσα χρήματα δώσαμε σε έπαθλα; Κοντά στις 90.000 ευρώ…” είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρχικά, αναφερόμενη στην εκπομπή της.

“Κατ’ αρχάς ήταν πολύ ανθρώπινο γιατί πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους καθημερινά, σε διάφορα μέρη… δηλαδή πήγαμε από Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, που δεν ήξερα που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν. Κάθε μέρα, παντός καιρού…” είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

“Δεν ήξερες ότι υπάρχει ο Ασπρόπυργος;” αναρωτήθηκε ο Μουτσινάς.

“Ε, τον Ασπρόπυργο τον ξέραμε… Τη Σαλαμίνα όχι…” απάντησε η παρουσιάστρια προσθέτοντας για το “μαρτύριο” που έζησε αυτή τη σεζόν:

“Μπήκα σε σπίτια 50 τετραγωνικά μέτρα με ένα μπάνιο…” ανέφερε έκπληκτη η Σπυροπούλου.

πηγή Alfavita.gr

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments