Στα χέρια του Θεοδωρικάκου το πόρισμα για τη φονική καταδίωξη του Περάματος
Ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκη να προχωρήσει κατεπειγόντως σε πειθαρχικό έλεγχο και ταυτοχρόνως σε πλήρη επιχειρησιακή αξιολόγηση της δράσης της ΕΛ.ΑΣ στο γνωστό αιματηρό γεγονός το βράδυ της Παρασκευής στο Πέραμα.
Στα χέρια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου βρίσκεται το πόρισμα του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ για τη θανατηφόρα καταδίωξη στο Πέραμα στην οποία έχασε τη ζωή του ο 20χρονος Ρομά.
Όπως είναι γνωστό, ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκη να προχωρήσει κατεπειγόντως σε πειθαρχικό έλεγχο και ταυτοχρόνως σε πλήρη επιχειρησιακή αξιολόγηση της δράσης της ΕΛ.ΑΣ στο γνωστό αιματηρό γεγονός το βράδυ της Παρασκευής στο Πέραμα.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με βάση και τις επισημάνσεις του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ στο σχετικό πόρισμα, ο κ. Θεοδωρικάκος θα ανακοινώσει την προσεχή Δευτέρα σειρά μέτρων που στοχεύουν στην βελτίωση της αποτελεσματικότητας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μαγνήσιο: Το μέταλλο που «μικραίνει» την ηλικία του εγκεφάλου και προστατεύει από την άνοια
Τα Google Pixel 11 Pro και Pro XL φέρνουν Tensor G6, 3.600 nits, zoom 120x και νέο HiLight
Προεόρτια Ιερά Αγρυπνία στο ναό του Αγίου Δημητρίου Πατρών ΦΩΤΟ
6 τρόφιμα με πολλές θερμίδες που θα έπρεπε να τρώτε, σύμφωνα με τους διαιτολόγους
Το Google Pixel 11 μεταφράζει τη νοηματική σε κείμενο
Οι Θεομητορικοί ναοί της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΦΩΤΟ
Είδατε κατσαρίδα την ημέρα; Τι σημαίνει για το σπίτι σας – Πώς θα τις διώξετε
Επιστήμονες βρήκαν τρόπο να εντοπίζουν πέντε χρόνια πριν τι θα γίνει επιτυχία
