«Στα μανταλάκια» Αχαιοί μεγαλοοφειλέτες, αυτές ειναι οι εταιρείες
Αχαιοί στη λίστα με τα ονόματα των μεγαλοοφειλετών, που χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ. Η ΑΑΔΕ εντατικοποιεί τις πιέσεις για ρυθμίσεις και αποπληρωμές.
Τη λίστα με τα ονόματα των μεγαλοοφειλετών, που χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ και δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους, δημοσιοποίησε χθες η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στέλνοντας σαφές μήνυμα αποφασιστικότητας στην αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
ΑΑΔΕ: «Στη φόρα» οι μεγαλοοφειλέτες, δείτε ποιοι χρωστάνε εκατομμύρια
Από την Αχαΐα, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η γνωστή διαφημιστική εταιρεία – φάντασμα PANEL Δύο και Τέσσερα με συνολικά χρέη στην Εφορία 76,7 εκ. ευρώ και στον ΕΦΚΑ 135 εκατ. ευρώ.
Δεύτερη είναι η εταιρεία του Καζίνο Ρίου, THEROS International Gaming με 31,2 εκατ. ευρώ οφειλές προς την εφορία και 36,5 εκατ. ευρώ προς τον ΕΦΚΑ.
Η Μεταλλικοτεχνική ΑΕ ακολουθεί με χρέη 38,6 εκατ. ευρώ προς την Εφορία και 64,3 εκατ. ευρώ προς τον ΕΦΚΑ.
Η Β. Μουστής με 63,2 εκατ. ευρώ στην Εφορία και 606.434 ευρώ στον ΕΦΚΑ.
Η Καμπέρος Μεταφορική με 28,6 εκατ. ευρώ στην Εφορία και 2,2 εκατ. ευρώ στον ΕΦΚΑ
Η εταιρεία του ξενοδοχείου Porto Rio, Τρία Αστέρια ΑΕ έχει οφειλές 11,7 εκατ. ευρώ στην Εφορία και 14,5 εκατ. ευρώ στον ΕΦΚΑ.
Η Ελαιοκομική με 25,3 εκατ. ευρώ στην Εφορία, η Παναχαϊκή ΠΑΕ με 23,7 εκατ. ευρώ στην Εφορία, η Ελένη Λαλιώτη με 21,8 εκατ. ευρώ στην Εφορία, η Καλλέργης ΑΕ και ΕΕ με 21,8 εκατ. ευρώ στην Εφορία, η Αφοι Μοίραλη μεταφορές και συστήματα καθαρισμού με 20,2 εκατ. ευρώ στην Εφορία και 1,2 εκατ. ευρώ στον ΕΦΚΑ, η Παρθενών ΑΕ με 10,4 εκατ. ευρώ στην Εφορία και 1.3 εκατ. ευρώ στον ΕΦΚΑ κ.ο.κ.
Εκτιμάται ότι περίπου 28.000 φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις περιλαμβάνονται στη νέα λίστα. Αν και αριθμητικά αποτελούν μόλις το 1% των συνολικών οφειλετών, συγκεντρώνουν το 90% των συνολικών ληξιπρόθεσμων οφειλών, οι οποίες υπερβαίνουν τα 160 δισ. ευρώ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σαλμονέλα: Τελικά πρέπει να πλένουμε το κοτόπουλο ή όχι;
Όλα όσα φέρνει η τελική αναβάθμιση The Naturalist Update στο Ball x Pit
Η εορτή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντουεορτή στον Σελινούντα Αιγίου ΦΩΤΟ
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
PlayStation Plus Αυγούστου: Τρία παιχνίδια που δεν θυμίζουν σε τίποτα το ένα το άλλο
Την Παρασκευή η Κεντρική Εκδήλωση του 29ου Φεστιβάλ Σταφίδας 2026
«Σιωπηλός δολοφόνος» η χοληστερίνη: Η απλή αλλαγή που τη μειώνει δραστικά χωρίς φάρμακα
Ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στο Μιχόι Αχαΐας ΦΩΤΟ
