«Στα όπλα» οι αγρότες της Αιγιάλειας: Έτοιμο για κινητοποιήσεις τις επόμενες μέρες
Τι λέει ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γιάννης Μποδιώτης
Ετοιμοι για κινητοποιήσεις και οι αγρότες της Αιγιάλειας που έχουν πληγεί βάναυσα από τις απώλειες στην παραγωγή λόγω καιρικών συνθηκών, από τις χαμηλές τιμές των προϊόντων, από τις μηδενικές αποζημιώσεις και από το υψηλό κόστος παραγωγής και έχουν επαναστατήσει.
Ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρίνιας» είναι σε διαρκή επαφή με την πανελλαδική επιτροπή μπλόκων, άρχισε από τη Δευτέρα ενημέρωση αγροτών από χωριό σε χωριό και ετοιμάζεται για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Γενάρη, όπως έχει αποφασίσει καταρχάς η επιτροπή μπλόκων στην Ελλάδα.
Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γιάννης Μποδιώτης, είναι κάθετος: «Δεν μπορούμε να βγάλουμε όχι τον μήνα αλλά ούτε την εβδομάδα. Οι μεγάλες περικοπές στις ενισχύσεις και τα λάθη που πλήρωσαν οι παραγωγοί, η μειωμένη παραγωγή ελαιολάδου λόγω καιρικών συνθηκών, η ανομβρία και η ξηρασία του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, τα χαμηλά ποσοστά απόδοσης λαδιού, το κόστος παραγωγής που παραμένει υψηλό και οι αποζημιώσεις από τον ΕΓΛΑ που υποτίθεται ότι θα είχαν ανακοινωθεί πριν τα Χριστούγεννα, μας αναγκάζουν να ενεργοποιηθούμε και να αντιδράσουμε».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Οβρυά ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Η εορτή της Μεταμόρφωσης στον Ψαθόπυργο ΦΩΤΟ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
