Στα… πατώματα ο Κασσελάκης: Έπεσε σε πεζοδρόμιο για να παίξει με έναν σκύλο! ΒΙΝΤΕΟ

Viral  βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη στα social media και δεκάδες σχόλια στο twitter. Η απάντησή του στο TikTok

Κασσελάκης

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στο Twitter, μετά την επίσκεψή του στη  Δράμα.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας εν όψει των Ευρωεκλογών, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε τη Δράμα. Ωστόσο, στην είσοδο ενός καταστήματος της πόλης, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε ένα σκύλο και δεν δίστασε να πέσει κάτω στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να παίξει μαζί του.

Σε βίντεο και φωτογραφίες που έχουν σχεδόν κατακλύσει τα social, διακρίνεται ο Στέφανος Κασσελάκης να έχει πέσει στο πεζοδρόμιο και να παίζει με τον σκύλο, την ώρα που τα ρούχα του έχουν γεμίσει από τις τρίχες του. Το βίντεο αυτό αναρτήθηκε αρχικά από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να απαντήσει σε σχόλια άλλων πολιτικών, οι οποίοι υποστήριξαν πως μετά από χειραψία με μια εργαζόμενη γυναίκα delivery, σκούπισε «με ιδιαίτερη φροντίδα τα χέρια του».

Οι χρήστες του Twitter όμως δεν το άφησαν να πέσει κάτω, και γέμισαν την πλατφόρμα με το στιγμιότυπο, παρομοιάζοντάς τον με τον στίχο της Μαρίνας Σάττι, επειδή έπεσε και «κυλίστηκε σαν ζάρι», προκειμένου να παίξει με τον σκύλο.

 

@skasselakis♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη

 

@skasselakis♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop