Στέφανος Κασσελάκης: «Αν ο Κώστας Καραμανλής είχε είχε αφουγκραστεί τις προειδοποιήσεις, τα παιδιά θα ζούσαν»
Τι ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Στο «στόχαστρο» τόσο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή έβαλε για ακόμη μία φορά ο Στέφανος Κασσελάκης για την εθνική τραγωδία των Τεμπών, απαντώντας για τη φράση του – «φωτιά» «υπουργοί που σκοτώνουν παιδιά».
Μιλώντας στο MEGA το πρωί του Σαββάτου (11.05.24) από τη Νέα Ιωνία, όπου περιοδεύει, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε σχετικά με την παραπάνω φράση του στο πλαίσιο της πολιτικής σύγκρουσης για το φριχτό δυστύχημα στα Τέμπη, ότι «το ρήμα “σκοτώνουν” το χρησιμοποίησε πρώτη ευρωβουλευτής της ΝΔ», «δείχνοντας» έτσι τη Βίκη Φλέσσα.
Υπενθυμίζεται ότι η ίδια είχε δηλώσει ότι «τα παιδιά στα Τέμπη μαζί τα σκοτώσαμε», ξεσηκώνοντας πολιτικές «θύελλες».
«Η αλήθεια προκαλεί αντιδράσεις. Το ρήμα “σκοτώνουν” το χρησιμοποίησε πρώτη ευρωβουλευτής της ΝΔ. Εγώ δεν σκότωσα αυτά τα παιδιά. Μία συγγνώμη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν ακούστηκε. Παντελής έλλειψη ευθιξίας», είπε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: «Αν είχε αφουγκραστεί τις προειδοποιήσεις ο Κώστας Καραμανλής, τα παιδιά αυτά θα ζούσαν. Να απολογηθούν εκείνοι, όχι εγώ».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πού πηγαίνει το σπέρμα όταν δεν γίνεται εκσπερμάτιση για πολύ καιρό;
Μεταλλικό πληκτρολόγιο και ποντίκι 59 γραμμαρίων: Η Lenovo ανεβάζει τον πήχη
Ο Μικ Τζάγκερ έκλεισε τα 83 – Οι ευχές των Rolling Stones
Οι viral συνήθειες του TikTok που πέρασαν το τεστ των επιστημόνων
Γιατί η μπαταρία του ηλεκτρικού σας θα κρατήσει πολύ περισσότερο απ’ ό,τι περιμένατε
Ζώδια και έρωτας: Πώς η Αφροδίτη επηρεάζει τις σχέσεις μας!
Το φρούτο «βόμβα» στη βιταμίνη C και τα οφέλη για την υγεία
Πότισμα στο Γηροκομείο από το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Αχαΐας
