Στην Αθήνα η Αμάλ
Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., ο σταθμός Μεταξουργείο του μετρό θα κλείσει στις 17:30, γνωστοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (3/9) η ΣΤΑΣΥ. Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.
Υπενθυμίζεται πως λίγη ώρα αργότερα, θα περιπλανηθεί στα μονοπάτια του Μεταξουργείου, από το Δημόσιο Σήμα μέχρι τη Πλατεία Αυδή, η Αμάλ, η μαριονέτα ύψους 3,5 μέτρων που απεικονίζει μια προσφυγοπούλα από τη Συρία.
H μικρή προσφυγοπούλα έφτασε στην πρωτεύουσα, για να φωτίσει τις ιστορίες εκατομμυρίων παιδιών προσφύγων, πολλών χωρισμένων από τις οικογένειές τους και να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας, όπως ακριβώς φανερώνει στη γλώσσα της το όνομά της.
Η Αμάλ θα παραμείνει στη χώρα μας μέχρι την Κυριακή, όταν θα ξεκινήσει και πάλι το ταξίδι της προς την Ευρώπη. H Μικρή Αμάλ αποχαιρετάει την Ελλάδα από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου θα βρεθεί 4 και 5 Σεπτεμβρίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Πατρών – ΠΑΣΑΠΠ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
Λαμπρός εσπερινός στον Ψαθόπυργο για την Μεταμόρφωση του Σωτήρος ΦΩΤΟ
Ο ουρανός ετοιμάζει υπερθέαμα – Πλησιάζει η πιο εντυπωσιακή αστρονομική ημέρα της χρονιάς
Νέο μοντέλο, νέος agent: Τι φέρνει η Meta
