Στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ το φράγμα Πείρου – Παραπείρου

image 618571

Στη κοινοπραξία εταιρειών ΙΝΤΡΑΚΑΤ του Ομίλου Κόκκαλη – Γκολιόπουλος ΑΤΕ, κατακυρώθηκε ο μειοδοτικός διαγωνισμός για την προσωρινή διαχείριση του φράγματος Πείρου – Παραπείρου και την κατασκευή συμπληρωματικών δικτύων ύδρευσης.

Οπως πληροφορείται η «Π», από έγκυρες πηγές, στην πρόσκληση υποβολής προσφορών που είχε προκηρύξει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με προϋπολογισμό 24,3 εκατομμυρίων ευρώ, κατατέθηκαν τρεις φάκελοι. Πρόκειται για τις κοινοπραξίες Intrakat – Γκολιόπουλος ΑΤΕ, Τεχνική Εταιρεία Χριστόφορος Κωνσταντινίδης – Εργοδυναμική Πατρών ΑΤΕ και Μεσόγειος Ανώνυμη Τεχνική Εμπορική Κτηματική Εταιρεία – ΔΤ Μεσόγειος ΑΕ.

Μετά την αποσφράγιση των προσφορών, που έγινε μετά από πολλές αναβολές στις 31 Μαρτίου, προσωρινά ανάδοχος ανακηρύχθηκε η κοινοπραξία Intrakat – Γκολιόπουλος ΑΤΕ, με έκπτωση 43,5%.

Η εργολαβία αφορά στην ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών, τη λειτουργία και συντήρηση του φράγματος Πείρου – Παραπείρου για διάστημα πέντε ετών και την ολοκλήρωση των δικτύων υδροδότησης υπολοίπων οικισμών του Ν. Αχαΐας.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FB IMG 1627501920648
fotia elekistra8
DSC 4137 1
ΣΥΓΚΑΝΤΡΩΣΗ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ 3 2