Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο 16χρονος μαθητής από την Πρέβεζα, τραυματίστηκε σε τροχαίο

Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου σε τροχαίο. Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρϊο.

νοσοκομείο

Ένας 16χρονος μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά στην Πρέβεζα όταν προσπάθησε να αποφύγει αδέσποτο σκύλο και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Ο πατέρας του άτυχου 16χρονου σοκαρισμένος περιγράφει όσα έγιναν:

«Το παιδί θα διακομισθεί στην Πάτρα στη Νευροχειρουργική Κλινική γιατί υπάρχει ένα σοβαρό χτύπημα και πρέπει να γίνει αυτό.

Το παιδί μου το έφαγαν τα αδέσποτα σκυλιά του δήμου. Έχει γίνει πολλές φορές αυτό με πολλούς ανθρώπους. Είναι άκρως επικίνδυνα αυτά τα σκυλιά. Άκουσα πως από παρόμοια επίθεση μια έγκυος γυναίκα είχε χάσει το παιδί της. Χύμηξαν στο παιδί μου και πήγαν να το ξεσκίσουν.

Είναι μόλις 15,5 χρονών ο γιος μου. Γυρνούσε από το φροντιστήριο, φορούσε τις παντόφλες του. Τραβήχτηκε στην άκρη του δρόμου, δεν μπορούσε να κάνει και περισσότερα. Και έγινε το μοιραίο. Βγήκε στον δρόμο και προφανώς δεν πρόλαβε να τον αντιληφθεί ο οδηγός.

Όμως δεν ήμουν εκεί για να δω ακριβώς πως έγινε. Σε τέτοιες καταστάσεις δεν μπορείς να σκεφτείς. Ευτυχώς βρέθηκαν εκεί άνθρωποι που τον πήραν αγκαλιά, τον σήκωσαν, κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Όλοι κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, το παιδί έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και πιστεύουμε όλα να πάνε καλά».

Πηγή: ΕΡΤnews, newsit.gr