Στο «Σωτηρία» η Μαίρη Χρονοπούλου – Έκκληση για αίμα

Η Μαίρη Χρονοπούλου κάνει έκκληση μέσα από το νοσοκομείο «Σωτηρία» για αίμα

Νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύεται τις τελευταίες δύο ημέρες η ηθοποιϊός Μαίρη Χρονοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που αντιμετωπίζει τα τελεταία χρόνια προβλήματα υγείας, μέσω ανάρτησής της στα κοινωνικά δίκτυα γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο, κάνοντας έκκληση για αίμα.

Ειδικότερα στην ανάρτησή της στο Instagram αναφέρει: «Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Φίλες κ φίλοι, πάλι μέρες έχουμε να τα πούμε. Λάθος δικό μου. Μετακόμισα για λίγο στα μέγαρα όπου έκανα γυρίσματα της συμμετοχής μου στο «έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Βέβαια με το θάρρος- θράσος που με διακρίνει πήγα να δουλέψω με το μισό του αιματοκρίτη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Και ήσαν και ψιλοπολικές οι συνθήκες. Αβλεψία. Μεγάλη αβλεψία. Επιστροφή λοιπόν στο άστυ, καταφυγή στις εμβληματικές «300 γυναίκες», και στα χέρια του πιο καλού γιατρού. Του καθηγητή κ. Κουλούρη, για γενική ανάταξη. Όλα καλά και ωραία λοιπόν με ενα μεγάλο έλλειμα όμως. Δεν έχουμε αίμα! Αν λοιπόν ανάμεσα στους χιλιάδες followers και στα εκατοντάδες likes με κουβεντούλες και χαριτομενιές, υπάρχουν αιμοδότες, παρακαλώ χαρίστε μας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και το πολύτιμο αίμα σας. Χρειαζόμαστε αίμα, αίμα, αίμα. Ευχαριστώ από πριν. Η φιλη σας ΜΑΙΡΗ»

Και παραθέτει τα στοιχεία για όσους θελήσουν να βοηθήσουν και να προσφέρουν το αίμα που έχει ανάγκη:
Για ΜΑΙΡΗ (ΜΑΡΙΑ) ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ Του ΝΙΚΟΛΑΟΥ κ της Αικατερίνης. Νοσοκομείο Σωτηρία. Πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική. Κτήριο «300 γυναίκες». Υπ´ όψιν καθηγητού κ. Κουλούρη.
Πληροφορίες για την αιμοδοσία: ΚΟΝΤΑΚΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Τηλ.: 697 3080111

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments