Στον «αέρα» η λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Πύργου – Η απάντηση Καρβέλη

Η λειτουργία της Παθολογικής στηρίζεται σήμερα σε έναν ιατρό, που εκτελεί χρέη αναπληρωτή συντονιστή, με τις εφημερίες να καλύπτονται από ιατρούς της Πάτρας και της Τρίπολης.

Στον «αέρα» η λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Πύργου - Η απάντηση Καρβέλη

Κύμα άρνησης γιατρών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και του «Αγίου Ανδρέα» να καλύψουν εφημερίες στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, στον Πύργο, έρχεται να διογκώσει την αγωνία για τη βιωσιμότητά της, τον μήνα Απρίλη.

Η λειτουργία της Παθολογικής στηρίζεται σήμερα σε έναν ιατρό, που εκτελεί χρέη αναπληρωτή συντονιστή, με τις εφημερίες να καλύπτονται από ιατρούς της Πάτρας και της Τρίπολης. Το ενδεχόμενο οι γιατροί να εγκλωβιστούν το Πάσχα στο νοσοκομείο του Πύργου αποτελεί, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας «Πελοπόννησος», την κύρια αιτία της άρνησης μετακίνησης που οδηγεί στη δυσκολία κατάρτισης προγράμματος των εφημεριών για τον μήνα Απρίλη.

Επισήμως, και σύμφωνα με την 6η ΥΠΕ, δεν τίθεται κανένα ζήτημα διατάραξης της ισορροπίας. «Οπως συμβαίνει όλο αυτό το διάστημα, το ίδιο θα γίνει και τώρα», δήλωσε μιλώντας στην «Π» ο διοικητής, Γιάννης Καρβέλης, με τον διοικητή του ΓΝΗ, Σπύρο Πολίτη, να δηλώνει ακολούθως στην «Π», ότι οι εφημερίες του τρέχοντος μήνα τρέχουν βάσει του προγράμματος που είχε καταρτιστεί.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ