Συγκίνηση στη βράβευση για τη μνήμη του Χάρη Παρίση – Φωτογραφίες

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου τίμησε τη μνήμη του αξέχαστου Χάρη Παρίση στο ξεκίνημα της σημερινής Ημερίδας κλειστού στίβου.

Συγκίνηση στη βράβευση για τη μνήμη του Χάρη Παρίση - Φωτογραφίες Η Κική Παρίση με την Σοφία Σακοράφα

Με μια άκρως συγκινητική βράβευση ξεκίνησε η Ημερίδα κλειστού στίβου που διοργανώνει σήμερα η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου στο προπονητήριο στου Λαδόπουλου.

Ο λόγος για την απονομή τιμητικής πλακέτας στην Κική Παρίση, σύζυγο του αείμνηστου Χάρη Παρίση, ο οποίος προσέφερε για 36 ολόκληρα χρόνια τις υπηρεσίες του στην τοπική Ενωση του ΣΕΓΑΣ.

Οι στιγμές ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένες και όλοι θυμήθηκαν τη μεγάλη συμβολή του αείμνηστου συνεργάτη του ΣΕΓΑΣ, με τα λόγια και τις αναμνήσεις του πρώην προέδρου της Ενωσης Βαγγέλη Τζελάτη να σκορπούν ρίγη συγκίνησης σε όλους τους παρεβρισκόμενους.

Την απονομή στην Κική Παρίση έκανε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα.

Συγκίνηση στη βράβευση για τη μνήμη του Χάρη Παρίση - Φωτογραφίες Συγκίνηση στη βράβευση για τη μνήμη του Χάρη Παρίση - Φωτογραφίες

Συγκίνηση στη βράβευση για τη μνήμη του Χάρη Παρίση - Φωτογραφίες Συγκίνηση στη βράβευση για τη μνήμη του Χάρη Παρίση - Φωτογραφίες Συγκίνηση στη βράβευση για τη μνήμη του Χάρη Παρίση - Φωτογραφίες

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments