Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους: Δύο συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη μετά από ευρωπαϊκά εντάλματα
Στη σύλληψη δύο ομογενών από τη Γεωργία προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν ευρωπαϊκών ενταλμάτων, για τη δολοφονία του Κύπριου επιχειρηματία και προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό.
Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο 28χρονων ομογενών από τη Γεωργία, στο πλαίσιο ευρωπαϊκών ενταλμάτων για τη δολοφονία του Κύπριου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους, ο οποίος είχε εκτελεστεί εν ψυχρώ στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό.
Οι δράστες, που φέρονται να είχαν στήσει ενέδρα έξω από την οικία του, πυροβόλησαν τον 49χρονο τη στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του και διέφυγαν με κλεμμένο βαν, το οποίο αργότερα έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
Η κυπριακή αστυνομία εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς την ΕΛ.ΑΣ. για την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία, ενώ διερευνάται το ενδεχόμενο η υπόθεση να συνδέεται με στοιχηματικές δραστηριότητες και συμβόλαιο θανάτου.
Συγκεκριμένα η κυπριακή αστυνομία αναφέρει: «Η Αστυνομία Κύπρου εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Ελληνική Αστυνομία για την αγαστή συνεργασία η οποία το τελευταίο διάστημα έχει ενισχυθεί περαιτέρω στην πρόληψη και καταπολέμηση του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος».
Οι δύο δράστες, γεννημένοι και οι δύο το 1997, φαίνεται να έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Αιγιάλεια: Αναβάλλεται η εκδήλωση του ΚΚΕ στην Κουνινά λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ζώδια και σχέσεις:Τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις!
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Παραδοσιακό δημοτικό γλέντι στον Κρίνο ΦΩΤΟ
