Σύλληψη 27χρονου στον νότιο λιμένα της Πάτρα – Τραυματίστηκε λιμενικό με το αυτοκίνητο
Κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, στελέχη του Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν Ι.Χ.Ε. όχημα που κινούνταν αντίθετα εντός του λιμένα.
Τις απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Β’ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας προχώρησαν στη σύλληψη 27χρονου ημεδαπού στον νότιο λιμένα Πατρών.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, στελέχη του Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν Ι.Χ.Ε. όχημα που κινούνταν αντίθετα εντός του λιμένα.
Ο 27χρονος οδηγός δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις και επιχείρησε να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να τραυματίσει στέλεχος του Λιμενικού Σώματος.
Το τραυματισμένο στέλεχος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» για ιατρικές εξετάσεις και έλαβε εξιτήριο αυθημερόν.
Οι κατηγορίες
Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, ο 27χρονος συνελήφθη για παραβάσεις των άρθρων 290Α (Επικίνδυνη οδήγηση), 308 (Απλή σωματική βλάβη) και 167 (Αντίσταση) του Ποινικού Κώδικα.
Η προανάκριση για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Ο «Καποδίστριας» του Σμαραγδή στο Welcome to UP 2026 στο Πανεπιστήμιο Πατρών
Android Auto: Το Google Maps γίνεται ακόμη πιο χρήσιμο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Το 1ο Θερινό Σχολείο Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στα Αγράμπελα Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
