Σύλληψη 33χρονου στη Θεσσαλονίκη: Τρεις ληστείες σε μίνι μάρκετ με μαχαίρι μέσα σε 3 μέρες
Η τελευταία επίθεση τα ξημερώματα οδήγησε στη σύλληψή του
Ένας 33χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για τρεις ληστείες σε ισάριθμα μίνι μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης, μέσα σε διάστημα τριών ημερών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης φέρεται να εισέβαλε στα καταστήματα και να απείλησε με μαχαίρι τους υπαλλήλους ή τους ιδιοκτήτες, αποσπώντας συνολικά χρηματικό ποσό άνω των 1.300 ευρώ. Η τελευταία ληστεία διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα (Πέμπτη 19 προς Παρασκευή 20 Μαρτίου 2026), γεγονός που οδήγησε άμεσα στη σύλληψή του.
Σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τρεις περιπτώσεις ληστείας κατά συρροή, ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης για την άσκηση ποινικής δίωξης.
Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε παρόμοιες πράξεις στην ίδια περιοχή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν συνεργών ή πρόσθετων στοιχείων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Η Sony έφτιαξε κλιματιστικό που το φοράς
Κυκλοφόρησε το ιστορικό μυθιστόρημα της Ακρατινής Αναστασίας Ευσταθίου
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Το πρόβλημα με τα γυαλιά Meta έφτασε στα σχολεία και είναι σοβαρό
Σήμερα η Γιορτή του τράγου στα Ζαχλωρίτικα ΦΩΤΟ
Σχολικό Ημερολόγιο: Όλες οι αργίες για το έτος 2026-2027
Η Sony παρουσιάζει το Xperia 10 VIII με Snapdragon 6 Gen 3
