Σύλληψη του δολοφόνου της 35χρονης στη Λάρισα: Διεθνές ένταλμα και έκδοση στην Ελλάδα
Στην Ολλανδία συνελήφθη ο 30χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 35χρονης μητέρας στη Λάρισα το 2022. Η γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή σε υπόγεια γκαρσονιέρα, θύμα στυγερής βίας, με το κρανίο της συνθλιμμένο από αμβλύ αντικείμενο.
Ο δράστης, σύντροφος της 35χρονης, φέρεται να είχε ιστορικό κακοποίησης και η γυναίκα είχε ήδη προβεί σε καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία. Παρά τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί λόγω υποθέσεων ναρκωτικών, κατάφερε να διαφύγει.
Μετά τη σύλληψή του στην Ολλανδία και την έκδοσή του στην Ελλάδα, κρατείται στις φυλακές Λάρισας εν αναμονή της δίκης. Η υπόθεση αποτελεί ένα ακόμη τραγικό περιστατικό που υπογραμμίζει την ανάγκη για αποτελεσματική προστασία των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Έδωσαν το όνομα της Kαίτης Κωνσταντίνου σε δρόμο στη Ροδοδάφνη ΒΙΝΤΕΟ
Κατώτατος μισθός: Πότε φτάνει τα 1.000 ευρώ και τι αλλάζει σε μισθούς και τριετίες
Google Chrome: Κάντε update άμεσα – νέο zero day αξιοποιείται ήδη σε επιθέσεις
Ώρα για δράση και οργάνωση: Ποια ζώδια ευνοούνται σήμερα στα επαγγελματικά;
Κουτσουρεμένος «13ος μισθός» στο Δημόσιο: 500 ευρώ κάθε Χριστούγεννα
