Συναγερμός στην Πάτρα: Γυναίκα απειλεί να πέσει από ταράτσα – Στο σημείο αστυνομία, πυροσβεστική και ψυχολόγοι ΦΩΤΟ
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα σοβαρό περιστατικό στο κέντρο της Πάτρας, με γυναίκα να απειλεί να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας, κινητοποιώντας ισχυρές δυνάμεις των Αρχών.
Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στην Πάτρα, καθώς γυναίκα απειλεί να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας, με τις Αρχές να βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση.
Το περιστατικό εξελίσσεται στην οδό Ιωσήφ Μάγερ, στο στενό που οδηγεί προς την Αγίου Διονυσίου.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ έχουν κληθεί και ψυχολόγοι για τη διαχείριση της κρίσιμης κατάστασης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και βρίσκεται αντιμέτωπη με έξωση από την κατοικία της.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί προληπτικά, ενώ οι Αρχές καταβάλλουν προσπάθειες να ηρεμήσουν τη γυναίκα και να αποτρέψουν οποιονδήποτε κίνδυνο για τη ζωή της. Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένονται νεότερες πληροφορίες.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Δεν θέλουν λιγότερη τεχνητή νοημοσύνη θέλουν να μην την προσέχεις
Κουρούτα: Κατάμεστη για επίδειξη γυμναστικής ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Όλα όσα φέρνουν τα νέα iPhone: Η άφιξη του iPhone 18 του Ultra και οι τυχαίες διαρροές λογισμικού
Γιόρτασε η Παναγία των Καταφυγίων στα Χαλκιάνικα της Ακράτας ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
