Συνάντηση εργασίας της Χριστίνας Αλεξοπούλου με την Νίκη Κεραμέως

Στη συνάντηση εργασίας, η κα Αλεξοπούλου έθεσε προς την αρμόδια Υπουργό το ζήτημα της διαδικασίας στελέχωσης των σχολικών μονάδων της Αχαΐας

Συνάντηση εργασίας της Χριστίνας Αλεξοπούλου με την Νίκη Κεραμέως

Με την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως, συναντήθηκε η Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, με ατζέντα συζήτησης μια σειρά σημαντικών εκπαιδευτικών θεμάτων που αφορούν στο νομό.

Στη συνάντηση εργασίας, η κα Αλεξοπούλου έθεσε προς την αρμόδια Υπουργό το ζήτημα της διαδικασίας στελέχωσης των σχολικών μονάδων της Αχαΐας, με δασκάλους και καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων και ειδικής αγωγής, ιδιαίτερα στις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές του νομού, μετά και από σχετικό έγγραφο του Δήμου Καλαβρύτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βουλευτής Αχαΐας έκανε ειδική αναφορά στο όραμά της για τη δημιουργία νέων, σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν το Δημόσιο Πειραματικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΠΙΕΚ) Πάτρας, ζητώντας από την Υπουργό Παιδείας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες, στο πλαίσιο αναβάθμισης του θεσμού των Δημόσιων ΙΕΚ.

Η κα Αλεξοπούλου μετέφερε ακόμα προς την Υπουργό το αίτημα των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών, σχετικά με τη μείωση του χρόνου υποχρεωτικής παραμονής στη θέση τοποθέτησης.
Τέλος, η Βουλευτής Αχαΐας κάλεσε την κα Κεραμέως να επισκεφθεί την περιοχή, προκειμένου να συζητηθούν διεξοδικά και σε ευρεία σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς τα ζητήματα που αφορούν τις εκπαιδευτικές μονάδες όλων των βαθμίδων στην Αχαΐα.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Βουλή το νομοσχέδιο για την «Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας»
Ξενογιαννακοπούλου: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραδίδει τον ΕΦΚΑ στους ιδιώτες
Βαρουφάκης: «σήμερα, ομολογήσατε ότι αδυνατείτε να πείσετε τους πολίτες»
Χατζηδάκης: Οι οκτώ μεγάλες αλλαγές στον ΕΦΚΑ