Συνάντηση προσκόπων στο Μητροπολίτη Πατρών
Ο Μητροπολίτης κατά την συνάντηση συνεχάρη τους νέους Προσκόπους Έθνους, συζήτησε μαζί τους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και ένα ευλογημένο νέο έτος.
Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο επισκέφτηκαν σήμερα οι 3 νέοι 18χρονοι Πατρινοί Πρόσκοποι Έθνους. Η αντιπροσωπεία των Προσκόπων της Δυτικής Πελοποννήσου αποτελούνταν από τους:
κ. Κωνσταντίνο Δρακόπουλο
κα. Βιργινία Βουτσινά
κ. Γεώργιο Καραγιάννη
κα. Αναστασία Κασομούλη
Η ονομασία κάθε Ανιχνευτή/Ανιχνεύτριας (έφηβοι πρόσκοποι ηλικίας 15-17 ετών) σε Πρόσκοπο Έθνους, αποτελεί την κορύφωση της Προσκοπικής πορείας τους και σηματοδοτεί ταυτόχρονα τη μετάβαση ενός/μιας εφήβου από την ηλικία της ξέγνοιαστης διασκέδασης στη φάση των μεγάλων αποφάσεων για το μέλλον και της ανάληψης ευθυνών ζωής. Κάθε νέος/νέα που θα ονομαστεί Πρόσκοπος Έθνους έχει αποδείξει στην πράξη ότι έχει αναπτύξει γνώσεις, ικανότητες και συμπεριφορές που θα του επιτρέψουν να ξεχωρίσει ως πολύτιμη μονάδα στην κοινωνία του αύριο. Η απονομή της διάκρισης αυτής πραγματοποιείται από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο Μητροπολίτης κατά την συνάντηση συνεχάρη τους νέους Προσκόπους Έθνους, συζήτησε μαζί τους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και ένα ευλογημένο νέο έτος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Η εορτή του Αγίου Παντελεήμονα στον Ανω Κλείτορα ΦΩΤΟ
Κοινωνικό τιμολόγιο: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το ΚΟΤ – Οι παγίδες
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Γάμος-έκπληξη για Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκες
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Στη Μύκονο η Ελένη Πετρουλάκη με την 21χρονη κόρη της ΦΩΤΟ
