Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαΐμη με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ελληνο-Ουκρανικής Φιλίας «Ο Φάρος»
Στο πλαίσιο της σύσφιγξης των σχέσεων των δυο λαών ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίωνας Ζαΐμης συζήτησε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μιχάλη Ροδόπουλο για την προσέλκυση Ελλήνων ομογενών αλλά και Ουκρανών στην Ελλάδα
Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνας Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ελληνο-Ουκρανικής Φιλίας «Ο Φάρος», Μιχάλη Ροδόπουλο στην Κατασκήνωση του Συλλόγου στη Σκαφιδιά Ηλείας, η οποία λειτουργεί σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας.
Στο πλαίσιο της σύσφιγξης των σχέσεων των δυο λαών ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίωνας Ζαΐμης συζήτησε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μιχάλη Ροδόπουλο για την προσέλκυση Ελλήνων ομογενών αλλά και Ουκρανών στην Ελλάδα, την ανταλλαγή επισκέψεων και τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων που προβάλλουν το ιστορικό και πολιτιστικό υπόβαθρο της κάθε χώρας αναδεικνύοντας παράλληλα και στοιχεία που συνδέουν τους δυο λαούς.
Επίσης, πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή συμβολικών δώρων με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, καθώς και απόψεων για τη σύναψη ευεργετικών πολυμερών σχέσεων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μαγνήσιο: Το μέταλλο που «μικραίνει» την ηλικία του εγκεφάλου και προστατεύει από την άνοια
Επιστήμονες βρήκαν τρόπο να εντοπίζουν πέντε χρόνια πριν τι θα γίνει επιτυχία
Εντυπωσίασε το Χορευτικό Τμήμα στο Σκεπαστό Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ
6 τρόφιμα με πολλές θερμίδες που θα έπρεπε να τρώτε, σύμφωνα με τους διαιτολόγους
Η Google δοκιμάζει αρχική σελίδα χωρίς κουμπί αναζήτησης τι το αντικαθιστά
Το νέο Viral σύνθημα του Νίκου Κοκκίνη για τον Κρίνο Αχαΐας ΦΩΤΟ
Είδατε κατσαρίδα την ημέρα; Τι σημαίνει για το σπίτι σας – Πώς θα τις διώξετε
Το WhatsApp λύνει επιτέλους ένα από τα πιο εκνευριστικά προβλήματα στο iPhone
