Συνηθισμένο και πρωτοφανές ταυτόχρονα

Το κύριο άρθρο της “Π” γράφει για την υπόθεση του Νίκου Παππά αλλά και για τη σημερινή διαμαρτυρία του Δήμου Πατρέων για την ανεργία.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του ποινικού ενδιαφέροντος των περιστατικών, η επίμαχη περίπτωση της δράσης του Ν. Παππά ως υπερυπουργού των ημερών ΣΥΡΙΖΑ ήταν ξεκάθαρη ως προς την πολιτική της διάσταση.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Τσίπρα μετήλθε διάφορα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, προκειμένου να δημιουργήσει μηχανισμούς ελέγχου της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας αλλά και της πληροφόρησης.
ΕΙΝΑΙ προφανές ότι το συγκεκριμένο στέλεχος δεν έδρασε αυτοβούλως και δεν έδρασε για προσωπικό του λογαριασμό.
ΔΕΝ ήταν κάτι καινοφανές, αν και ήταν πρωτόγνωρο από πλευράς κατάλυσης των προσχημάτων και σχεδόν επιδεικτικά βίαιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να αντιγράψει τεχνικές που έχουν δοξαστεί στην πολιτική μας ιστορία. Αλλά αλαζονείας ένεκα, εκτέθηκε σε προχειρότητες και χοντροκοπιές.
ΕΠΙ ΤΩΝ οποίων αποφάνθηκε η κοινή γνώμη στις εκλογές του 2019.

ΘΕΣΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ
ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ που μας πηγαίνουν στην προ του εμβολίου εποχή απάντησε ο δήμαρχος Κ. Πελετίδης όταν ρωτήθηκε γιατί επιλέγει κινητοποίηση κατά της ανεργίας στα μέσα Ιουλίου και δεν ρίχνει το βάρος του στην προώθηση του εμβολιασμού, αξιοποιώντας τη διαγνωσμένη επιδραστικότητά του στους πολίτες. Απάντησε ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να μεταθέτει το ζήτημα στο πεδίο της ευθύνης των πολιτών, αλλά να ενισχύει το σύστημα υγείας, ώστε να υπάρχει επαρκής χώρος για νοσηλεία. Αυτά λέγονταν τον καιρό των περιοριστικών μέτρων, αν και πάλι ήταν σαφώς παρελκυστικά. Μπορούμε να καταλάβουμε, πλέον, με τόση εμπειρία, ότι εάν ο ιός αφεθεί ελεύθερος, ούτε με πολλαπλασιασμό κλινικών ή και νοσοκομείων, δεν αντιμετωπίζεται.
ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ότι ο δήμαρχος είναι υπέρ του εμβολίου. Είπε μάλιστα ότι ο εμβολιασμός σε επίπεδο δημοτικού μηχανισμού έχει ολοκληρωθεί. Οι άλλες περιοχές δενείναι της ευθύνης του. Απλώς δεν θέλει να εμφανιστεί ως υποστηρικτής της κυβερνητικής πολιτικής.
ΕΤΣΙ σήμερα θα κινητοποιηθούμε κατά της ανεργίας.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΡΗΣΙΜΑ