ΣΥΡΙΖΑ για πυρκαγιές: Επικοινωνιακά τερτίπια Κικίλια, τεράστιες ελλείψεις στην Πυροσβεστική

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση για την επικοινωνιακή διαχείριση των πυρκαγιών από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Εν μέσω μιας δύσκολης αντιπυρικής περιόδου, ο αρμόδιος υπουργός κ. Κίκιλιας αντί να φροντίσει για την κάλυψη των τεράστιων ελλείψεων που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα σε έμψυχο δυναμικό αλλά και σε εξοπλισμό, επιδίδεται σε επικοινωνιακά τερτίπια.

Την περασμένη Τετάρτη έσπευσε να διακινήσει fake news, “βαφτίζοντας” εμπρηστές δύο πολίτες που επιχείρησαν να κατασβέσουν την πυρκαγιά στη Λεωφόρο Βάρης -Κορωπίου στην έναρξη της εκδήλωσης της.

Και χθες το βράδυ, μετά τον περιορισμό της πυρκαγιάς στην Κερατέα, έσπευσε με αναρτήσεις στο Facebook να μοιράζει συγχαρητήρια στο Πυροσβεστικό Σώμα, το οποίο δίνει μια άνιση μάχη όλες αυτές τις ημέρες.

Το καλύτερο που έχει να κάνει ο κ. Κικίλιας για τις γυναίκες και τους άνδρες της Υπηρεσίας είναι να λύσει άμεσα τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για τα οποία ευθύνεται ο ίδιος και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας» αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.