ΣΥΡΙΖΑ: Κόλαφος η ποινική δίωξη Πάτση για τον Μητσοτάκη που τον κάλυπτε τόσα χρόνια
«Κόλαφο για τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη», χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ την ποινική δίωξη σε βάρος του Ανδρέα Πάτση.
Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία αναφέρει: «Τα αδικήματα της ανακριβούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης καθώς και της συμμετοχής σε εταιρείες με έδρα την αλλοδαπή για τα οποία διώκεται τα διέπραξε ως βουλευτής της ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης ήξερε τα πάντα, τον είχε υποψήφιο το 2019 και κάλυπτε τις παρανομίες του επί τρία χρόνια».
Κλείνοντας υποστηρίζει: «Όσο και να κάνουν σήμερα στη ΝΔ ότι δεν τον γνωρίζουν και ότι έπεσαν από τα σύννεφα, οι χιλιάδες πολίτες που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, γνωρίζουν ότι η ΝΔ είναι το κόμμα των “Πάτσηδων”».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εγκαίνια στο Εργαστηρίου Ανατομίας του Πανεπιστημίου Πατρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
iPhone Duo: Η Apple μπαίνει στα foldables με τιμή από 1.999 δολάρια
Ακόμα καλοκαίρι: 4 πανηγύρια στην Αθήνα τον Σεπτέμβρη για γλέντι μέχρι πρωίας
Ο εορτασμός της Παντάνασσας στο Τρουσάκι Σταροχωρίου ΦΩΤΟ
iOS 27: Κυκλοφορεί στις 14 Σεπτεμβρίου με Siri AI στα iPhone
