ΣΥΡΙΖΑ: Νέα παρέμβαση Τσίπρα για τη γνωμοδότηση του Ισίδωρου Ντογιάκου
Νέα παρέμβαση έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, για τη γνωμοδότηση του Ισίδωρου Ντογιάκου.
Στις παρεμβάσεις των καθηγητών παραπέμπει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά τη θύελλα αντιδράσεων από τον νομικό κόσμο για τη γνωμοδότηση Ντογιάκου για την ΑΔΑΕ. «Απειλείται ο πυρήνας του Κράτους Δικαίου και των δημοκρατικών ελευθεριών», επισημαίνει.
Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση στο Twitter:
«Όσοι δεν καταλαβαίνουν ότι στις μέρες μας απειλείται ο πυρήνας του Κράτους Δικαίου και των δημοκρατικών ελευθεριών, ας διαβάσουν με προσοχή τις σημερινές παρεμβάσεις των καθηγητών Βενιζέλου, Παυλόπουλου, Σωτηρέλη, Καϊδατζή, Κοντιάδη».
Όσοι δεν καταλαβαίνουν ότι στις μέρες μας απειλείται ο πυρήνας του Κράτους Δικαίου και των δημοκρατικών ελευθεριών, ας διαβάσουν με προσοχή τις σημερινές παρεμβάσεις των καθηγητών Βενιζέλου, Παυλόπουλου, Σωτηρέλη, Καϊδατζή, Κοντιάδη.
— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) January 11, 2023
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δυσάρεστα τα νέα για όσους χρησιμοποιούν δωρεάν Gemini αλλά και για Google AI Plus συνδρομητές
Έτοιμα φαγητά και κατάθλιψη: Μελέτη λέει ότι η μείωση κατανάλωσης σε 4 εβδομάδες βοηθά
Στην Πλαζ ο Δήμος και το «Χαμόγελο του Παιδιού» ΦΩΤΟ
Ο επεξεργαστής σας ζεσταίνεται; Δείτε εύκολα τη θερμοκρασία του υπολογιστή σας
Samsung SmartTag 3: βρίσκει κλειδιά και με iPhone — μπαταρία έως 790 ημέρες
