ΣΥΡΙΖΑ: «Οι πολίτες πτωχεύουν καθημερινά με ρήτρα Μητσοτάκη»
Σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία του πρωθυπουργού στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ,
Επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή την ομιλία του στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καταλογίζοντάς του ότι «δεν διστάζει να φλομώνει στο ψέμα ακόμα και το κομματικό κοινό της Νέας Δημοκρατίας».
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε την εικόνα μιας χώρας που ζει μόνο ο ίδιος και οι κολλητοί του. Νομίζει ότι μπορεί να εξακολουθεί να κοροϊδεύει τον υπόλοιπο κόσμο, κάτι που αποδεικνύει ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Μπροστά στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε στους πολίτες προσπαθεί τώρα για μια ακόμη φορά να τους διχάσει. Και το πιο αστείο: παρουσίασε την παράταξή του ως προοδευτική έχοντας δίπλα του όλα τα ορφανά του Καρατζαφέρη».
Ακολούθως τον κατηγορεί ότι «με τις εγκληματικές επιλογές του έφερε στην Ελλάδα την ενεργειακή κρίση πολύ πριν τον πόλεμο, κάτι που ομολόγησε χθες».
Σχολιάζοντας την αναφορά του πρωθυπουργού στη μεσαία τάξη αναφέρει: «Η μεσαία τάξη για την οποία δήθεν κόπτεται ο κ. Μητσοτάκης, μαζί με τους επαγγελματίες, μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες, βυθίζονται κάθε μέρα στην ανασφάλεια και τα αδιέξοδα από το καρτέλ της ενέργειας που 9 μήνες άφησε ανεξέλεγκτο. Και τώρα νομίζει πως με καθρεφτάκια για δήθεν 600 ευρώ αναδρομικά θα τους ξεγελάσει. Οι πολίτες δεν απαιτούν να γίνει καλύτερος ο ίδιος και οι αποτυχημένοι υπουργοί του, απαιτούν να φύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα, μήπως και σώσουμε ό,τι σώζεται».
Κλείνοντας υποστηρίζει: «Δυστυχώς η μεσαία τάξη, μαζί με όλους τους πολίτες πλην των λίγων φίλων του κ. Μητσοτάκη, δεν πληρώνουν απλά και μόνο την παγκόσμια κρίση. Πτωχεύουν καθημερινά με ‘ρήτρα Μητσοτάκη’».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εισαγωγή πληγέντων από φυσικές καταστροφές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το 2026-2027
Ήθελε να κατεβάσει Claude Code και του ήρθε λογαριασμός 87.000 ευρώ
Ιστορική στιγμή για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Περεσιάδη
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα χρηματικά βραβεία και υποτροφίες του ΟΠΕΚΑ σε επιτυχόντες Πανελλαδικών
Δεν σε παρακολουθούν μόνο οι smart τηλεοράσεις της LG το κάνουν όλες
