ΣΥΡΙΖΑ: «Όση λάσπη κι αν πετάξουν δεν θα μας σταματήσουν»

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ,λάσπη

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωση του που συνοδεύεται και από βίντεο με δηλώσεις στελεχών του κυβερνώντος κόμματος δίνει απάντηση στις κατηγορίες της ΝΔ για «τοξικότητα στον πολιτικό λόγο».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κρατάει απλά τον καθρέφτη. Να δει ο κ. Μητσοτάκης τον βουλευτή του, Στέλιο Πέτσα να αναφέρεται στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη με χυδαίους χαρακτηρισμούς, εξομοιώνοντας τον πρακτικά με καταδικασμένους φασίστες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Και συνεχίζει: «Την υποψήφια ευρωβουλευτή του να αποδίδει συλλογική ευθύνη για το έγκλημα των Τεμπών υποστηρίζοντας πως τα παιδιά αυτά “τα σκοτώσαμε όλοι και όλες”. Τον υφυπουργό Υγείας, να δικαιολογεί τις γυναικοκτονίες μιλώντας “για τη φύση” του “κυνηγού αρσενικού”».

 

Κλείνοντας αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του δεν θα κάνουν βήμα πίσω. Θα συνεχίσουν να μάχονται για κοινωνική δικαιοσύνη. Θα συνεχίσουν να μάχονται για τους υγειονομικούς, για να αποδοθούν ευθύνες στο έγκλημα των Τεμπών, για τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αδύναμους. Να τους ενημερώσουμε πως τόσο ο κ. Πέτσας όσο και η “λίστα” του δεν πρόκειται να σταματήσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ, όση λάσπη κι αν πετάξουν».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop