ΣΥΡΙΖΑ: Τι είπε η Τζάκρη για το τριήμερο στις Σπέτσες

Έντονη κόντρα Μαρκόπουλου – Τζάκρη για το κάλεσμα Κασσελάκη στις Σπέτσες.

ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν υπήρχε καμία αντίδραση, εγώ η ίδια κάλεσα έναν προς έναν τους βουλευτές. Απηύθυνα την πρόσκληση του προέδρου ως γραμματέας» δήλωσε σε συνέντευξή της η Θεοδώρα Τζάκρη αναφορικά με το τριήμερο ταξίδι στις Σπέτσες.

ΣΥΡΙΖΑ: Τριήμερο στις Σπέτσες με τους βουλευτές ετοιμάζει ο Κασσελάκης

«Δημοσιοποιήσατε μόνο μέρος της επιστολής. Είναι μια ευγενέστατη υπηρεσιακή επιστολή αυτή που έστειλα» είπε η κ. Τζάκρη, ενώ για την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα σχολίασε «Να ρωτήσετε την ίδια».

Η γραμματέας του ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη σημείωσε ότι ο ίδιος «ο κ. Κασσελάκης εξήγησε στη δήλωσή του γιατί τους καλεί, εγώ μετέφερα την πρόσκληση του προέδρου ως γραμματέας της ΚΟ». Πρόσθεσε ότι η πρόσκληση αφορά σε μια συνάντηση εργασίας, οι περισσότερες συναντήσεις θα γίνουν στο σπίτι του κ. Κασσελάκη με τα δικά του έξοδα.

Πρόσθεσε ότι το email διευκρινίζει πολλά διαδικαστικά και πρόσθεσε: «Είναι ένας καινούριος τρόπος και ξενίζει, όπως ξενίζουν κι άλλες πρωτοβουλίες του προέδρου, όπως ο δανεισμός στο κόμμα».

«Θα μείνουν σε ξενοδοχείο που έχει κλειστεί και θα πληρωθεί από τον πρόεδρο. Οι εργασίες θα γίνουν στο σπίτι του προέδρου. Δεν θα ξινίσει η σούπα αν κάνουμε κάτι διαφορετικό, και πραγματικά αυτό είναι δάνειο από τον κύκλο των επιχειρήσεων, τον κύκλο των πανεπιστημίων» τόνισε.

«Για περίπου 48 ώρες 35 άνθρωποι θα κάνουν δουλειά. Μέσα σε 48 ώρες δεν θα μείνει αδιευκρίνιστο τίποτα. Απορώ γιατί λοιδορείτε. Ο κ. Κασσελάκης σηματοδοτεί νέα πράγματα» κατέληξε.

 
 

Διαβάστε επίσης

Ο Ηλείος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στην «Π» – Η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού στον Ανδρέα Νικολακόπουλου

Νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο ομόφυλων καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ – Με ποιον επικοινώνησε ο Κασσελάκης

Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες τα Θεοφάνεια στη Δυτική Ελλάδα – Πώς επηρεάζει η κακοκαιρία «Π», η πρόγνωση για σήμερα στην Πάτρα

Έρευνα της «Π»: Γκάζι χωρίς δίπλωμα και αλκοόλ στις γιορτές – Τι έδειξαν οι έλεγχοι στην Αχαΐα

Αχαΐα: Παρέμενε επί ώρες νεκρός στο αυτοκίνητό του θύμα τροχαίου