Συζήτησαν και συμφώνησαν ΠΓΕ και Δρόσος – Η τελική απόφαση στη Γ.Σ. της Παναχαϊκής

Το μέλλον της ποδοσφαιρικής Παναχαϊκής θα ξεκαθαρίσει στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής, καθώς η διοίκηση και ο Δημήτρης Δρόσος βρίσκονται κοντά στην τελική συμφωνία.

Συζήτησαν και συμφώνησαν ΠΓΕ και Δρόσος - Η τελική απόφαση στη Γ.Σ. της Παναχαϊκής Ο Δημήτρης Δρόσος τα είπε σε πολύ καλό κλίμα με τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Παναχαϊκή αναφορικά με τις επαφές της Ερασιτεχνικής για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος του ιστορικού συλλόγου της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα έγινε η πρώτη συνάντηση του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, με τον γνωστό Πατρινό επιχειρηματία, Δημήτρη Δρόσο, από την οποία φαίνεται να βγαίνει «λευκός καπνός», καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν επί της ουσίας στα βασικά ζητήματα, αναφορικά με την εμπλοκή Δρόσου στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Υπάρχουν, βέβαια, κάποια ακόμη σημεία στα οποία θα πρέπει να συγκλίνουν οι δύο πλευρές, αν και εκφράζεται σχετική αισιοδοξία, καθώς το κλίμα στη συνάντηση ήταν άκρως θετικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγη ώρα αναμένεται κοινή ανακοίνωση. Βέβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν από τη Γενική Συνέλευση των μελών της Παναχαϊκής, η οποία θα επικυρώσει ή μη τη συμφωνία.