Υλικά
1 κ. σ. ελαιόλαδο
750 γρ. χοιρινό κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα κάρυ με καρύδα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα σε υψηλή θρρμοκρασία.
Βήμα 2
Σοτάρετε το χοιρινό κρέας στο ζεστό λάδι μέχρι να ροδίσει, για περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέστε στην κατσαρόλα τη σάλτσα κάρυ και σιγοβράστε μέχρι να μαγειρευτεί καλά το χοιρινό.
Βήμα 4
Συνοδέψτε με αρωματικό ρύζι στον ατμό.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News