Ταϊλανδέζικο χοιρινό με κάρυ

image 615025
Υλικά

1 κ. σ. ελαιόλαδο
750 γρ. χοιρινό κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα κάρυ με καρύδα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα σε υψηλή θρρμοκρασία.
Βήμα 2
Σοτάρετε το χοιρινό κρέας στο ζεστό λάδι μέχρι να ροδίσει, για περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέστε στην κατσαρόλα τη σάλτσα κάρυ και σιγοβράστε μέχρι να μαγειρευτεί καλά το χοιρινό.
Βήμα 4
Συνοδέψτε με αρωματικό ρύζι στον ατμό.
Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ