Ταϊβάν: Σεισμός 5,9 βαθμών στα ανοικτά των ανατολικών ακτών του νησιού
Ο σεισμός των 5,6 βαθμών στη Ταϊβάν έγινε αισθητός στην πρωτεύουσα Ταϊπέι αλλά δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα ή σημαντικές υλικές ζημιές.
Σεισμός 5,9 βαθμών σημειώθηκε στις 03:24 (τοπική ώρα – 22:24 ώρα Ελλάδας) στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Ταϊβάν, σύμφωνα με την τοπική μετεωρολογική υπηρεσία.
Το επίκεντρο εντοπίζεται 69 χιλιόμετρα ανατολικά-νοτιοανατολικά της πόλης Χουαλιέν, όπως επιβεβαιώνεται από τις αναφορές του αμερικανικού γεωλογικού ινστιτούτου (USGS) και του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου (ESMC), τα οποία εκτίμησαν πως ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,7 βαθμών.
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, ο σεισμός έγινε αισθητός στην πρωτεύουσα Ταϊπέι αλλά δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα ή σημαντικές υλικές ζημιές.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε κάμπινγκ της Ασπροβάλτας στη Θεσσαλονίκη
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Ολλανδία: «Κόκκινος συναγερμός» για χάπια ecstasy με το πρόσωπο του Τραμπ
