Τελικός League Cup: Συσκότιση λόγω κακοκαιρίας και διακοπή! ΦΩΤΟ
Στα μέσα του τρίτου σετ, το κλειστό γυμναστήριο “Ανδρέας Βαρίκας” με τα φώτα άρχισαν να σβήνουν…
Ούτε από βόλεϊ καταλαβαίνει η κακοκαιρία, που έκανε την εμφάνισή της στον τελικό ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για το League Cup με έναν διαφορετικό τρόπο. Στα μέσα του τρίτου σετ, το κλειστό γυμναστήριο “Ανδρέας Βαρίκας”… σκοτείνιασε με τα φώτα να σβήνουν.
Με τις δύο ομάδες να… μονομαχούν για τον πρώτο τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ ανδρών και τον Ολυμπιακό να προηγείται με 2-0 σετ, στα μέσα του τρίτου σετ τα φώτα έσβησαν. Αυτό, προφανώς, οφείλεται στην κακοκαιρία που ταλαιπωρεί την Αττική και είχε ως συνέπεια τη διακοπή ρεύματος σε ένα μεγάλο της Νέας Σμύρνης, στο οποίο βρίσκεται και το κλειστό γυμναστήριο.
Αυτό όπως είναι λογικό διέκοψε της ροή του αγώνα, με τους υπεύθυνους να τονίζουν πως η αναμονή για την λύση του προβλήματος μπορεί να διαρκέσει έως 90 λεπτά. Από εκεί και πέρα, βάσει κανονισμών, ο τελικός θ’ αναβληθεί και διεξαχθεί άλλη μέρα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ποιοι δικαιούνται σύνταξη 409 ευρώ χωρίς ένσημα
Η OpenAI σταματά το μοντέλο Astra που έλυσε 10 μαθηματικά αινίγματα δεκαετιών
Το 5ο Τουρνουά 3on3 στην Ακράτα – Παρών ο Γιώργος Καραμέρος ΦΩΤΟ
Frozen yogurt ή παγωτό; Ποιο είναι τελικά πιο υγιεινό
Η Apple αποφασίζει ποιος μένει και ποιος φεύγει και οι κανόνες δεν είναι ίδιοι για όλους
Η Γιορτή Θράψαλου στην Αβυθο με γεύση και χορό ΦΩΤΟ
Το άθλημα της μακροζωίας: Χαρίζει έως και 5 επιπλέον χρόνια ζωής
Άνευ προηγουμένου τα pre orders του GTA 6
