Τέλος χρόνου στις αιτήσεις για Power Pass – Λήγει σήμερα η προθεσμία

Τελειώνει σήμερα η προθεσμία για το πρόγραμμα Power Pass

Τέλος χρόνου στις αιτήσεις για Power Pass - Λήγει σήμερα η προθεσμία

Το Power Pass είναι το πρόγραμμα αναδρομικής επιδότησης των αυξήσεων που έφερε στους λογαριασμούς ρεύματος -των κυμαινόμενων τιμολογίων- η ρήτρα αναπροσαρμογής. Τα ποσά που θα δοθούν θα κυμαίνονται από 18 έως 600 ευρώ και αφορούν τις αυξήσεις που έγιναν αποκλειστικά στο διάστημα Δεκεμβρίου 2021 – Μαΐου 2022.

Να σημειωθεί ότι η αποζημίωση του Power Pass καταβάλλεται για το 60% των επιπλέον χρεώσεων, αφού πρώτα αφαιρεθούν από αυτές οι επιδοτήσεις του κράτους και οι πιθανές επιδοτήσεις από τους παρόχους.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης για το Power Pass λήγει σήμερα, 5 Ιουλίου 2022.

 

«Αλλάζω συσκευή»: Μέχρι τις 8/07 οι αιτήσεις

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Παράταση για τις αιτήσεις στο allazosyskevi.gov.gr – Η νέα προθεσμία
Με το «Αλλάζω συσκευή» ένα νοικοκυριό μπορεί να αλλάξει ψυγείο, κλιματιστικό ή καταψύκτη με κάποιο νέας τεχνολογίας. Οι αγορές με χρήση επιταγών του Προγράμματος μπορούν να γίνονται από τους ωφελούμενους μέχρι και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 (ορόσημο λήξης αγορών).

Αντίστοιχα, οι παραδόσεις παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση από τους ωφελούμενος στους εμπόρους μπορούν να γίνονται έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Δυνατότητα επιστροφών/ακυρώσεων συναλλαγών στο πλαίσιο του Προγράμματος μπορούν να πραγματοποιούνται έως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 (ορόσημο λήξης μεταβατικής περιόδου). Εντός του ίδιου διαστήματος επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση η αγορά νέων συσκευών (νέα εξαργύρωση) μόνο για τις επιταγές που ακυρώθηκαν μετά το ορόσημο λήξης αγορών (εντός της μεταβατικής περιόδου).

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Νέα ανακοίνωση για τα voucher
Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022: Οι ημερομηνίες πληρωμής για ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, Δημόσιο
Power Pass: Πότε η νέα πληρωμή για το έκτακτο επίδομα ρεύματος
Ποιες ημερομηνίες θα πληρωθούν οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου