Τέσσερις πρωτιές για την Ανδριάνα Φωτακοπούλου – Φωτογραφίες/βίντεο
Τέσσερις πρωτιές σε ισάριθμα αγωνίσματα κατέκτησε η Ανδριάνα Φωτακοπούλου στα 3α Μπακογιάννεια στο Πεδίον του Αρεως.

Στο μίτινγκ στίβου με την ονομασία 3α Μπακογιάννεια συμμετείχε στις 6 Ιουλίου η Ανδριάνα Φωτακοπούλου. Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του δολοφονημένου Παύλου Μπακογιάννη και διεξήχθησαν στο γήπεδο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου στο Πεδίο του Αρεως. Η συμμετοχή για την εποχή και με βάση τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν, ήταν πολύ μεγάλη, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να αγωνίζονται σε συνθήκες καύσωνα.
Η αεικίνητη Ανδριάνα Φωτακοπούλου συμμετείχε σε τέσσερα αγωνίσματα, τη δισκοβολία (19.82μ.), τη σφαιροβολία (9.78μ.), τον ακοντισμό (19.96μ.) και το άλμα εις ύψος (1.15μ.) στην κατηγορία 50-54 και στην κυριολεξία εντυπωσίασε, καθώς πρώτευσε και στα τέσσερα! Η ίδια μπορεί να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τις επιδόσεις της, όμως το γεγονός ότι αγωνίστηκε και διακρίθηκε μετά από 7 ολόκληρους μήνες που ταλαιπωρήθηκε με πόντους στο ισχύο και με πολλές φυσικοθεραπείες, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.
Πλέον, η έμπειρη αθλήτρια στην κατηγορία των Masters ανανέωσε το ραντεβού της με τα μεγάλα μίτινγκ τον Αύγουστο, όταν θα πάρει μέρος στους Βαλκανικούς αγώνες στην Κροατία (29-31 Αυγούστου). Η Ανδριάνα Φωτακοπούλου ευχαρίστησε, μέσω της «Π» τους ανθρώπους που τη στήριξαν και φυσικά την οικογένειά της για την παρότρυνση να μην παραιτείται ποτέ!
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News