Τεταμένη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Βομβαρδισμός Ισραήλ στον Λίβανο
Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή παραμένει εξαιρετικά τεταμένη. Ο στρατός του Ισραήλ βομβάρδισε μαχητές της Χεζμπολά στον Λίβανο.
Η ένταση στη Μέση Ανατολή συνεχίζεται, με τον ισραηλινό στρατό να ανακοινώνει αεροπορικές επιδρομές εναντίον μαχητών της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο, στοχεύοντας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, κέντρο αποθήκευσης όπλων. Οι επιθέσεις αυτές έρχονται παρά την κατάπαυση του πυρός που έχει τεθεί σε ισχύ από τις 27 Νοεμβρίου.
Ο στρατός δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας χθες Κυριακή, έπληξε «πολυάριθμους τρομοκράτες» της Χεζμπολά που θεωρούνταν απειλή, χωρίς να αποκαλύψει συγκεκριμένες τοποθεσίες.
Σύμφωνα με το λιβανικό Υπουργείο Υγείας, τουλάχιστον δύο άνθρωποι (ένας άνδρας και μία γυναίκα) σκοτώθηκαν στην κοινότητα Ντιμπίν από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς.
Το Σάββατο, αναφέρθηκαν έξι θάνατοι από ισραηλινά πλήγματα σε άλλες περιοχές του νοτίου Λιβάνου.
Η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά τεταμένη, με τον νότιο Λίβανο να αποτελεί εστία συγκρούσεων, και οι επιθέσεις να εγείρουν ανησυχίες για περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Sonos μόλις παρουσίασε τον εξοπλισμό των ονείρων σας και ενσωματώνει το ChatGPT
Κυψέλη: Τα παιδιά κρατούν τις απαντήσεις που δεν δίνουν οι κατηγορούμενοι – Κρίσιμες οι καταθέσεις τους
Γιατί δεν πρέπει να αποθηκεύετε τα μπαχαρικά πάνω από την κουζίνα ή στο ψυγείο
Ξεχάστε το σφουγγάρισμα: Τα υπερσύγχρονα Roomba Max 875 και Plus 678 αναλαμβάνουν δράση
Φωτιά στον Μύτικα Θήβας: 8 αεροσκάφη στη μάχη – 42 πυροσβέστες και 16 οχήματα
