Θα…ψηφίσει στην Πάτρα στις εκλογές ο Κορομηλάς;

Η κληρωτίδα τον έχει «στείλει» 8 φορές στις 15 αγωνιστικές στην Πάτρα και τον «στέλνει» για μία ακόμη στο κρίσιμο παιχνίδι Απόλλων-Άρης

Θα...ψηφίσει στην Πάτρα στις εκλογές ο Κορομηλάς;

Πώς γίνεται και «έρχεται» στην Πάτρα συνέχεια ο Κορομηλάς; Αυτή είναι ερώτηση, στην οποία μπορούν να απαντήσουν μόνο τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ. Πάντως οι διαιτητές ορίζονται διά της κληρώσεως.

Κανονικά πρέπει να ακολουθείται η εξής διαδικασία: Υποψήφιοι διαιτητές μπαίνουν στην κληρωτίδα για συγκεκριμένα παιχνίδια. Και η κληρωτίδα…αποφασίζει. Αν ακολουθείται αυτή η διαδικασία φαίνεται ότι η κληρωτίδα έχει…αποφασίσει και «στέλνει» συχνά-πυκνά τον Κορομηλά στην Πάτρα.

Συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League στις 15 αγωνιστικές ο Ηλίας Κορομηλάς έχει έρθει σε παραπάνω από το 50% στην Πάτρα! Συγκεκριμένα 8 φορές, δηλαδή στο 53,3% των αγωνιστικών που έχουν διεξαχθεί η κληρωτίδα τον «έστειλε» στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Μάλιστα θα έρθει και πάλι για το κρίσιμο παιχνίδι Απόλλων-Άρης. Θα πείτε αυτό είναι κακό; Να έρχεται ο ίδιος διαιτητής συνεχώς στην πόλη μας

Σαφώς και όχι! Κακό είναι ότι κάνει λάθη. Και αυτό ισχύει γενικότερα και όχι μόνο στα παιχνίδια που διευθύνει στην Πάτρα. Όμως όπως του συμπεριφέρεται η κληρωτίδα δεν αποκλείεται να…ψηφίσει και στην Πάτρα στις εκλογές.

Αναλυτικά φέτος στο πρωτάθλημα «σφύριξε» στα παιχνίδια Απόλλων-Λαύριο, Απόλλων-Κολοσσός, Απόλλων-ΑΕΚ, Προμηθέας-Ολυμπιακός, Προμηθέας-Απόλλων, Προμηθέας-Παναθηναϊκός, Προμηθέας-Άρης, Προμηθέας-Καρδίτσα.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments