Θάνατος 16χρονου Ρομά: Φωτιές κοντά σε καταυλισμούς σε Χαλκίδα και Ασπρόπυργο – Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ
Σε καταυλισμούς των Ρομά είναι μέρα πένθους αλλά και αγανάκτησης μετά τον θάνατο του 16χρονου.
Έντονες είναι οι αντιδράσεις των Ρομά, μετά το θάνατο του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη από πυρά αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη.
Πορείες πραγματοποιούνται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας με αίτημα να αποδοθεί Δικαιοσύνη και ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο να καταδικαστεί.
Σοβαρά επεισόδια στην Θεσσαλονίκη- Επίθεση με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία ΜΑΤ – BINTEO
Την ίδια στιγμή σε καταυλισμούς των Ρομά είναι μέρα πένθους αλλά και αγανάκτησης, ενώ από το πρωί η ΕΛ.ΑΣ. έχει θέσει σε επιφυλακή όλους του μηχανισμούς της για τον φόβο επεισοδίων.
Επεισόδια με Ρομά στην Χαλκίδα – Φωτιές στου δρόμους μετά το θάνατο του 16χρονου -ΒΙΝΤΕΟ
Το απόγευμα φωτιές άναψαν Ρομά κοντά στον καταυλισμό της Χαλκίδας, αλλά και στη σιδηροδρομική γραμμή Ασπροπύργου με αποτέλεσμα τα τρένα να επιστρέφουν σε προηγούμενους σταθμούς.
Πρόκειται για τα δρομολόγια 1324 και 1325 της γραμμής Πειραιάς – Κιάτο του Προαστιακού. «Οι συρμοί 1324 και 1325 δεν μπορούν να περάσουν από το ΣΣ Ασπροπύργου εξαιτίας φωτιάς σε καταυλισμο και στις γραμμες. Επιστρέφουν στους προηγούμενους σταθμούς. Σε αναμονη η κυκλοφορία των επόμενων δρομολογίων της γραμμής», τονίζεται σε ανάρτηση του Hellenic Train στα social media.
Οι συρμοί 1324 και 1325 δεν μπορούν να περάσουν από το ΣΣ Ασπροπύργου εξαιτίας φωτιάς σε καταυλισμο και στις γραμμες. Επιστρέφουν στους προηγούμενους σταθμούς. Σε αναμονη η κυκλοφορία των επόμενων δρομολογίων της γραμμής.
— Hellenic Train (@HellenicTrain) December 13, 2022
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν πρέπει να βάζεις ΠΟΤΕ μαχαίρι σε καρπούζι αν δεν κάνεις πρώτα αυτή την κίνηση
Δέκα χρόνια προόδου με ένα μοντέλο ΑΙ – η ανακάλυψη της Google DeepMind
«Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην»: Ένα ταξίδι ανθρωπιάς, αποδοχής και συγκίνησης – Ο σκηνοθέτης Κώστας Γάκης στο Patrapress
Τι σημαίνουν οι καφέ άκρες στα φυτά – Το λάθος με το πότισμα
Το GTA 6 αποκαλύπτεται και το Netflix το δείχνει πρώτο
Διανομή τροφής για αδέσποτα από τον Δήμο Πατρέων ΦΩΤΟ
«Φίλτρο» της ΑΑΔΕ στις τραπεζικές καταθέσεις: Πότε το χαρτζιλίκι και οι αναλήψεις θεωρούνται κρυφή δωρεά
Το «ντόνατ» της OpenAI: Όλα όσα ξέρουμε για την πρώτη της συσκευή με υπογραφή Jony Ive
