Θεοδωρικάκος για Τέμπη: Δικαιολογημένη η αγανάκτηση, θέλουμε δικαιοσύνη

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος είπε ωστόσο ότι η κυβέρνηση ζητά και η ίδια δικαιοσύνη για το δυστύχημα με τα τρένα στα Τέμπη και ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση.

takis-theodorikakos

Είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση του κόσμου για την τραγωδία με τα τρένα στα Τέμπη, δήλωσε σήμερα (05.03.2023) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Τάκης Θεοδωρικάκος είπε ωστόσο ότι η κυβέρνηση ζητά και η ίδια δικαιοσύνη για το δυστύχημα με τα τρένα στα Τέμπη και ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Όσον αφορά στους γονείς των θυμάτων της τραγωδίας, ο υπουργός είναι ότι «πήγαμε να στηρίξουμε τους γονείς, αλλά τι να στηρίξεις; Τι να πεις σε αυτούς τους ανθρώπους;

Ό,τι περνάει από το χέρι μας, θα γίνει. Η μέριμνα του κράτους απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους, θα είναι σημαντική.

Είναι αυτονόητη υποχρέωσή μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και για να αποδοθούν οι ευθύνες, όπου υπάρχουν».

«Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Δεν θεωρώ ότι έχει έρθει η ώρα για πολιτικές αντιπαραθέσεις, πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω. Ας ηρεμήσουμε λίγο σε αυτήν τη χώρα. Πρέπει να υπάρχει ένας αναστοχασμός για το πώς πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα», προσέθεσε.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments