Θεσσαλονίκη: Διδάκτωρ στο ΑΠΘ ο άντρας που έλιωσε με το πόδι του το γατάκι – ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώτη δήλωση του άνδρα που κατηγορείται ότι ποδοπάτησε το γατάκι στη Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διδάκτωρ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης φαίνεται να είναι ο άντρας που έλιωσε και σκότωσε με το πόδι του ένα μικρό γατάκι.

Σύμφωνα με το mega, ο δράστης έχει σπουδάσει στο ΑΠΘ αλλά και σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, και την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά δίδασκε στο ΑΠΘ, ενώ η συνεργασία φαίνεται πως θα επαναληφθεί και αυτή την χρονιά.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 39χρονος έχει στενή συγγενική σχέση με καθηγητή του ΑΠΘ.

Η πρώτη δήλωση του άνδρα που κατηγορείται ότι ποδοπάτησε το γατάκι

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι ένας 39χρονος ημεδαπός ταυτοποιήθηκε ως δράστης του θανάσιμου τραυματισμού του μικρού γατιού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία ενώ σε βάρος του 39χρονου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

«Περιμένω να με ενημερώσουν οι αστυνομικοί. Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πριν ολοκληρωθούν τα βήματα της διαδικασίας δεν είναι δυνατό να τοποθετηθώ.

Όλα πρέπει να γίνουν με τον αρμόδιο τρόπο και να αποσαφηνιστούν. Μόνο αν τα πράγματα είναι σαφή θα τοποθετηθώ. Θα επιθυμούσα όλοι να δείξουν την ανάλογη εγκράτεια μέχρι να γίνουν οι διευκρινήσεις για το ζήτημα.

Σε καμιά περίπτωση δεν εμπλέκομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να λεχθεί και τι όχι. Θα μιλήσω με τους κατάλληλους ανθρώπους και εκείνοι θα μεταφέρουν αυτά που πρέπει να μεταφερθούν.

Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια. Δεν θέλω να γίνει κάτι άστοχο έως ότου αποσαφηνιστεί το θέμα. Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε αυτό το περιστατικό», αναφέρει ο 39χρονος.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Γιαννουλης
Γιώργος Γιαννουλης
1 μήνα πριν

κατά αρχήν συνχαρητηρια πού ασχολήθηκαν οι αρχές καί τόν εντόπισαν. επειδή διάβασα τήν δήλωση του, μας λέει εγώ είμαι αυτός καί τά κ.τ.λ.π. καί λοιπόν δεν μπορεί νά τό κάνουν αυτό μορφωμένοι άνθρωποι. ευτυχώς πού υπήρχαν κάμερες καί όλα θά λάμψουν. Υ.Γ. για νά δούμε μετά τί θά μας πει?


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ