Θεσσαλονίκη: Διεκόπη λόγω κορωνοϊού η δίκη για συρροή κρουσμάτων covid με 28 νεκρούς σε οίκο ευγηρίας
Τον επόμενο μήνα θα συνεχιστεί η δίκη για τον μαζικό θάνατο ηλικιωμένων λόγω κρουσμάτων κορονοϊού σε σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη.
Τον επόμενο μήνα θα συνεχιστεί η δίκη για τον μαζικό θάνατο ηλικιωμένων λόγω κρουσμάτων κορονοϊού σε σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη.
Η σημερινή συνεδρίαση διεκόπη, καθώς ένα μέλος της σύνθεσης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό. Έτσι, η δίκη θα συνεχιστεί στην επόμενη προγραμματισμένη δικάσιμο.
Θεσσαλονίκη: Εξετάζονται μάρτυρες – Στο εδώλιο οι δύο διευθύνοντες σύμβουλοι του οίκου ευγηρίας
Η δίκη βρίσκεται στο στάδιο της εξέτασης μαρτύρων, ενώ στο εδώλιο κάθονται οι δύο διευθύνοντες σύμβουλοι του οίκου ευγηρίας (αδέλφια), ο πρώτος ως υπεύθυνος σε επιστημονικά θέματα και η δεύτερη υπεύθυνη για διοικητικά ζητήματα, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο μεγάλου αριθμού ανθρώπων.
Υπενθυμίζεται ότι συνολικά 28 φιλοξενούμενοι στον συγκεκριμένο οίκο ευγηρίας έχασαν τη ζωή τους λόγω επιπλοκών συνδεόμενων με τον κορονοϊό.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Ξεσήκωσε την Πάτρα η Ιουλία Καλλιμάνη ΒΙΝΤΕΟ
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Παγκόσμιοι ρυθμοί με τον John Digweed στην Παραλία Άκολης ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
