Θεσσαλονίκη – Δολοφονία 19χρονου: Ο 23χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο
Ο 23χρονος κατηγορούμενος θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί
Βαριές κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας στον 23χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονικής επίθεσης του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με το thestival.
Πιο συγκεκριμένα του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, επίθεση με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου, οπλοφορία και οπλοχρησία με επικίνδυνα μέσα.
O 23χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί, από τον οποίο και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.
Την ίδια στιγμή είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας προς συγκεκριμένη σκληρή ομάδα οπαδών που σχετίζονται με τον 23χρονο που έχει συλληφθεί. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχουν ενδείξεις για κάποια πρόσωπα, όμως οι Αρχές πρέπει να βασίζονται σε αποδεικτικά στοιχεία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΟΠΥΥ: Πώς θα πάρετε voucher 100 ευρώ για γυαλιά οράσεως
Το Claude διαβάζει πλέον τις καρτέλες σου και συνεχίζει τη δουλειά στον υπολογιστή
Sold out το 1ο Beach Party στην παραλία Ελαιώνα ΦΩΤΟ
Αυτά τα 6 φαγητά για μπάρμπεκιου δεν είναι τόσο ανθυγιεινά όσο ίσως νομίζετε
Google Pixel 11 vs Pixel 10: Αξίζει τελικά η αναβάθμιση;
Υπαίθρια ευχαριστία προς την Παναγία στον Καταρράκτη Ερυμάνθου ΦΩΤΟ
Σούπερ μάρκετ Δεκαπενταύγουστος 2026: Πού μπορείτε να ψωνίσετε το Σαββατοκύριακο
Το PlayStation Plus πρόσθεσε ακόμα 3 δωρεάν παιχνίδια για τον Αύγουστο
