Θεσσαλονίκη: Φρούριο το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης – Συγκέντρωση αντεξουσιαστών
Έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης έχουν συγκεντρωθεί φοιτητές – μέλη αριστερών οργανώσεων, οι οποίοι μοιράζουν φυλλάδια για συγκέντρωση και αντιφασιστική συναυλία.
Φρούριο θυμίζει και σήμερα το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη, υπό τον φόβο νέων επεισοδίων. Δρακόντεια παραμένουν τα μέτρα ασφαλείας με κλούβες και φραγμούς να έχουν αποκλείσει από κάθε πλευρά το σχολικό συγκρότημα και απαγορεύουν αυστηρά την είσοδο σε όσους όσοι δεν είναι μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης έχουν συγκεντρωθεί φοιτητές – μέλη αριστερών οργανώσεων, οι οποίοι μοιράζουν φυλλάδια για τη συγκέντρωση και την αντιφασιστική συναυλία που οργανώνουν εργατικά σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, το συντονιστικό μαθητών και φορείς της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, ημέρα καταδίκης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης.
Στο μεταξύ, την Δευτέρα (4.10) στις 12.00 το μεσημέρι, μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Θεσσαλονίκη, για τους δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια του Σαββάτου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ο ουρανός ετοιμάζει υπερθέαμα – Πλησιάζει η πιο εντυπωσιακή αστρονομική ημέρα της χρονιάς
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Εκπαιδευτικός περίπατος των Παιδικών Κατασκηνώσεων σε Πλαζ και Ροΐτικα
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Η Γιορτή Θράψαλου από τον Πολιτιστικό Ομιλο Αβύθου
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού στο Σοποτό ΦΩΤΟ
