Θεσσαλονίκη: Παιδάκι 3 ετών τραυματίστηκε από δάγκωμα πιτ-μπουλ, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του
Ο νεαρός ιδιοκτήτης του ζώου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Χαριλάου – Ανάληψης και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, όπως ορίζει η νομοθεσία για την ευθύνη των κηδεμόνων ζώων συντροφιάς.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένα τρίχρονο παιδί στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από σκύλο ράτσας πιτ-μπουλ, ο οποίος το δάγκωσε στην κοιλιακή χώρα.
Το συμβάν σημειώθηκε χθες το πρωί, επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο σκύλος, που βρισκόταν υπό την επίβλεψη του 21χρονου ιδιοκτήτη του και δεμένος με λουρί, πλησίασε το παιδί και το τραυμάτισε.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και τοπικά μέσα, το τραύμα ήταν επιφανειακό. Το παιδί διακομίστηκε προληπτικά σε νοσοκομείο της πόλης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και στη συνέχεια αποχώρησε.
Ο νεαρός ιδιοκτήτης του ζώου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Χαριλάου – Ανάληψης και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, όπως ορίζει η νομοθεσία για την ευθύνη των κηδεμόνων ζώων συντροφιάς.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νομίζετε ότι το κατεψυγμένο κοτόπουλο δεν χαλάει; Δείτε τι λένε οι ειδικοί
Το Google ετοιμάζει widget που θα αλλάξει τον τρόπο που μεταφράζεις στο κινητό
10 χρόνια Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων “Πείρος”
Τι ώρα πρέπει να τρώτε για να προστατεύσετε τη μνήμη σας; Η απάντηση των ειδικών
Ένα spa για τα πόδια σου: Το νέο slide της Nike αλλάζει την έννοια της χαλάρωσης
Γιώργος Κακοσαίος: Πέρυσι είχα ένα θέμα με τη φωνή μου
Χάλασε εκτός εγγύησης; Ο νέος νόμος της ΕΕ που υποχρεώνει τις εταιρείες να σας το φτιάξουν
Ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στον Ελαιώνα
