Θεσσαλονίκη: Πορεία αντιεξουσιαστών για τον απεργό πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ
Πορεία στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν άτομα του αντιεξουσιαστικου χώρου, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη.
Πορεία στις κεντρικές οδούς της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν σήμερα με μεγάλη συμμετοχή άτομα του αντιεξουσιαστικου χώρου, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, περίπου 200 άτομα εξέφρασαν, όπως λένε, την αλληλεγγύη τους στον αναρχικό απεργό πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη.
Η πορεία ολοκληρώθηκε χωρίς επεισόδια στην Καμάρα και οι δρόμοι δόθηκαν κανονικά στην κυκλοφορία.
«Ο Γιάννης συνεχίζει να βρίσκεται φυλακισμένος παρόλο που έχει εκτίσει την απαιτούμενη ποινή για την υφ’ όρων αποφυλάκιση αλλά και την πειθαρχική ποινή όπως και την ποινή κράτησης (που δεν συγχωνεύεται) για το πειθαρχικό παράπτωμα της απόδρασης, ενώ από τη Δευτέρα 23 Μαΐου βρίσκεται σε απεργία πείνας ενάντια στην εκδικητική μεταχείρισή του, διεκδικώντας την ελευθερία του, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή του», ανέφεραν σε σχετικό τους κάλεσμα.
https://youtu.be/7i635aqIzUM
Σημειώνεται ότι τα άτομα αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Καμάρας από όπου ξεκίνησαν την πορεία, ενώ η Τροχαία ήταν επί ποδός για την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων. Επιπλέον, αστυνομικοί των ΜΑΤ «συνόδευαν» την πορεία.


Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να ρίξετε τη χοληστερόλη σε 30 μέρες: Οι κινήσεις που φέρνουν αποτελέσματα
Πολύεδρο: Με τους Ευρωπαίους Περιηγητές στα Χαμάμ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ΦΩΤΟ
Η Κίνα βάζει αυστηρά όρια στις «σχέσεις» παιδιών με AI companions
Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Πώς να σώσετε την πρώτη κατοικία από πλειστηριασμό
Το «1st Vostitsa Water Polo Cup 2026» στο Αίγιο ΦΩΤΟ
