Θρίλερ στην Κέρκυρα: Σε άνδρα ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο
Τα ευρήματα που εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο ανασύρθηκε αργά το απόγευμα, μέσα από τον πυθμένα της θάλασσας, στο λιμάνι της Κέρκυρας.
Τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο που ανασύρθηκε στο λιμάνι της Κέρκυρας, ανήκουν σε άνδρα μαζί και ένα ζευγάρι παπούτσια νούμερο 44. Αυτά είναι τα ευρήματα που εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο ανασύρθηκε αργά το απόγευμα, μέσα από τον πυθμένα της θάλασσας, στο λιμάνι της Κέρκυρας.
Η αυτοψία του ιατροδικαστή, Ιωάννη Αϊβατίδη, βρίσκεται σε εξέλιξη μαζί με ομάδα του Εγκληματολογικού της Ασφάλειας Κέρκυρας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα πρώτα οστά που εντοπίστηκαν αφορούν δεξιό μηρό και κνήμη, ενώ υπάρχουν και άλλα διάσπαρτα μέσα στο αυτοκίνητο. Επίσης, κάτω από την θέση του οδηγού στα πετάλια, βρέθηκαν δύο ανδρικά παπούτσια νούμερο 44.
Θρίλερ στη Κέρκυρα: Ανασύρθηκε αμάξι από τη θάλασσα και βρέθηκαν ανθρώπινα οστά ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ
Η πυροσβεστική συνδράμει στο έργο συγκέντρωσης πληροφοριών γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς οι πινακίδες δεν υπάρχουν, και με ειδικό κόφτη προσπαθεί να βγάλει τον αριθμό πλαισίου του οχήματος προκειμένου να εντοπισθεί ο ιδιοκτήτης του. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για αυτοκίνητο A33 της Alfa Romeo, χρώματος μαύρου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Πάτρα: Η Κατερίνα Λιόλιου χόρεψε το «Θα αλλάξω γειτονιά» του Βελισσάρη – Πανδαιμόνιο στο μαγαζί με κέφι και άρωμα Αχαΐας ΒΙΝΤΕΟ
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Ο Φωκίων Ζαΐμης με τον Μητροπολίτη Φώτιο της Αφρικής ΒΙΝΤΕΟ
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
“Παραμύθια και τραγούδια” στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων
