Θρήνος στην παραλία: Μία 80χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα στον Μαραθιά
Στο σημείο βρισκόταν ιδιώτης γιατρός, ο οποίος της παρείχε άμεσα τις πρώτες βοήθειες και προχώρησε σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα
Δυστυχώς τραγική ήταν η κατάληξη είχε το μπάνιο μιας 80χρονης γυναίκας το πρωί της Τετάρτης στην παραλία Μαραθιά Αμαλιάδας, στην Ηλεία.
Μοίρα-Ζουμπάτα: Ενας ανεκμετάλλευτος ορεινός προορισμός – Μια πηγή με πολλές διαδρομές
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η ηλικιωμένη ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της.
Μάλιστα στο σημείο βρισκόταν ιδιώτης γιατρός, ο οποίος της παρείχε άμεσα τις πρώτες βοήθειες και προχώρησε σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.
Η 80χρονη μεταφέρθηκε στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Νοσοκομειακή Μονάδα Αμαλιάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Λιμεναρχείο Κυλλήνης, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κυλλήνης ότι μια 80χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε, χωρίς τις αισθήσεις της, από την παραλία «ΜΑΡΑΘΙΑ» Αμαλιάδας νομού Ηλείας. Στην 80χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη ιατρό με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (κάρπα), με αρνητικά αποτελέσματα. Στη συνέχεια, η 80χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του Ε.Κ.Α.Β. στη Νοσοκομειακή Μονάδα Αμαλιάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οι «Αλαφροΐσκιωτοι» στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Το Mac σας μόλις μπήκε σε αντίστροφη μέτρηση
Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή στο Διεθνές Φεστιβάλ
Γιατί δεν πρέπει να αποθηκεύετε τα μπαχαρικά πάνω από την κουζίνα ή στο ψυγείο
