Θρησκευτικός γάμος για τον «Ηαppy Traveller» Ευτύχη Μπλέτσα ΦΩΤΟ
ο παρουσιαστής της ταξιδιωτικής εκπομπής «Happy Traveller», Ευτύχης Μπλέτσας και σύντροφος του Ηλέκτρα Αστέρη, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Επειτα από 13 χρόνια κοινής ζωής και δυο παιδιά, ο παρουσιαστής της ταξιδιωτικής εκπομπής «Happy Traveller», Ευτύχης Μπλέτσας και η σύντροφος του Ηλέκτρα Αστέρη, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής με μια ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία.

Το ζευγάρι μετά από 13χρόνια σχέσης παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο
Λίγο αργότερα, η Ηλέκτρα Αστέρη ανέβασε μια νέα φωτογραφία μέσα από την εκκλησία και μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της.
«20.5.2025. Γνωριστήκαμε. Ταξιδέψαμε. Γίναμε οικογένεια όταν βρήκαμε τον Ηρακλή στο δρόμο. Κι άλλα ταξίδια. Παντρευτήκαμε με πολιτικό. Κάναμε παιδιά. Συνεχίσαμε τα ταξίδια. Και τώρα ήρθε η ώρα για τον θρησκευτικό. Μια μέρα ξεχωριστή για εμάς που θα μας ενώσει. ΠΑΛΙ! Μετά από 13 χρόνια και όλα αυτά που έχουμε περάσει, πάλι διαλέγω εσένα. Πάλι. Εσένα.
Στο άπειρο και ακόμη παραπέρα αγάπη μου! Το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει στην ζωή μου, δεν ήταν σε χώρα. Ήταν η σχέση μας. Καλό υπόλοιπο μας εύχομαι!» έγραψε η Ηλέκτρα Αστέρη.

Οι νεόνυμφοι Ευτύχης και Ηλέκτρα
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πρέπει να φοράμε αντηλιακό και μέσα στο σπίτι;
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
ΠΕΠΙΕΘ: Δισεκατομμυριούχοι στις Κυκλάδες – Το mega yacht Multiverse στη Μήλο ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ
Μηχανισμός Αντικυθήρων: Πώς ένα μπρούντζινο εύρημα άλλαξε την ιστορία της αστρονομίας
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
