Τι περιμένει την Παναχαϊκή, ποιοι Πατρινοί φεύγουν, ο νέος προπονητής και ο «συμπαίκτης»

Από τη Δευτέρα, μάλιστα, θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις με παίκτες από το ρόστερ και θα γίνουν οι πρώτες διερευνητικές συναντήσεις

Τι περιμένει την Παναχαϊκή, ποιοι Πατρινοί φεύγουν, ο νέος προπονητής και ο «συμπαίκτης»

Από τη στιγμή που ξεπέρασε τις Συμπληγάδες Πέτρες με τις προσφυγές των «έξι», η Παναχαϊκή προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητα.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως από την ΠΑΕ αυτό που μεταφέρεται είναι ότι έγινε εξόφληση των ποδοσφαιριστών, παρότι δεν προέκυπτε κάτι τέτοιο από το ρεπορτάζ. Και αυτό έχει τη σημασία του. Οσο για το πού βρέθηκαν τα χρήματα, το μόνο που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι έγινε αγώνας μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ συμμετείχε και ο Πέτρος Σταθάκης.

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν κάποιες συζητήσεις για την επόμενη μέρα της ομάδας. Ο Σταθάκης βρίσκεται σε επαφές με «συμπαίκτη» για να συμμετάσχει στο διοικητικό και το οικονομικό επίσημα, όχι στο παρασκήνιο και δεν είναι Πατρινός.
Από τις συγκεκριμένες επαφές θα εξαρτηθεί αν οι «κοκκινόμαυροι» θα πάνε «αγκομαχώντας» και την επόμενη σεζόν ή αν θα παρουσιαστούν πιο δυνατοί για να διεκδικήσουν την άνοδο.
Οι πληροφορίες του pelop.gr αναφέρουν ότι οι μόνοι Πατρινοί που θα παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν θα είναι κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές και κανείς άλλος! Τούτο σημαίνει ότι αναμένουμε αρκετές αλλαγές και όσον αφορά το περιβάλλον της Παναχαϊκής.

Η εκτίμησή μας είναι οι Αμερικανοί φεύγουν όλο και περισσότερο από το κάδρο. Εχουν όμως την πλειοψηφία των μετοχών και τίποτα δεν είναι δεδομένο.
Από τη Δευτέρα, μάλιστα, θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις με παίκτες από το ρόστερ και θα γίνουν οι πρώτες διερευνητικές συναντήσεις. Πάμε τώρα στο θέμα προπονητή. Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει επί της ουσίας συζητήσεις, διότι ο Σταθάκης δεν έχει αποφασίσει ακόμα το προφίλ του τεχνικού που πιστεύει πως ταιριάζει στην ομάδα.
Προσοχή όμως! Ολα τα παραπάνω δεν πρόκειται να ισχύσουν σε περίπτωση που προκύψουν σοβαρές ανακατατάξεις στο διοικητικό, όπως για παράδειγμα αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Μπορεί να μην φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα, όμως όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

 

 

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ